Tjenesten er uforpliktende med formål å kartlegge interesse.

Det er flere faktorer som bestemmer hvor Eidsiva bredbånd bygger ut fibernett. En av de viktigste er at det er stor interesse for fiber. Denne tjenesten har som mål å avdekke interessen primært i Hedmark, Oppland og Romerike.

Vi oppfordrer også til å dele denne siden med bedrifter i nærheten av deres adresse Ønsker du å ta kontakt med oss, send e-post til salg@eidsiva.net eller ring oss på telefon 03370.

Alle felt må fylles ut. Tips: Får du ikke opp treff på adressen din? Gjør et steds-søk og flytt markøren på kartet under på siden. Da vil kartreferansen bli registrert riktig.
Registreringsskjema

Finner du ikke firmaadressen deres?

Det er noen adresser som ikke lar seg søke opp i søkefeltet. Slik gjør du da:

1) Gjør et gate- eller steds-søk som er i nærheten av adressen du skal registrere.

2) Flytt markøren på kartet manuelt til det den adressen du ønsker å registrere. Det viktigste er at nålen blir plassert riktig, ikke at adressen som vises er 100% riktig.

3) Fyll ut resten av skjemaet.

Kontaktinformasjon

Registrering mislykket

Vennligst prøv igjen senere.


På kartet under får du verifisert at adressen som er brukt stemmer overens med der dere ønsker fiber. Søk opp firmaadressen på skjemaet over. Du kan også flytte markøren i kartet dersom kartet ikke viser helt riktig posisjon.


Registrering vellykket

Takk for deres interesse.

Vilkår

Det er flere faktorer som bestemmer hvor Eidsiva bredbånd bygger ut fibernett. En av de viktigste er at det er stor interesse for fiber. Denne tjenesten har som mål å avdekke interessen primært i Hedmark, Oppland og Akershus. Infrastruktur og utbyggingskostnader avgjør ofte hvor vi bygger fiber til bedrift.

Generelle vilkår ved registrering

• Tjenesten er uforpliktende for begge parter - du viser kun interesse ved registrering; det er ingen bestilling.
• Ved registrering samtykker du til at vi kan kontakte deg på e-post og telefon.
• Eidsiva bredbånd bruker informasjonen du legger inn for å få oversikt over interesserte i et potensielt utbyggingsområde.

×

Beklager!

Kunne ikke finne adresse ut fra markørplassering.

×

Feil i adressefeltet!

Søk opp adressen og velg i resultatlisten du får under.

×

Adressen inneholder ikke noe husnummer!

Vennligst legg inn husnummer dersom du har et.

×